Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmaktadır.
Staj deneyimlerinde 2016 yılında Adalet Bakanlığına bağlı olarak çocuk mahkemesinde, çocuklarla olan görüşmelere katılarak gözlemde bulunmuştur.
2013-2018 yıllları arasında NP İstanbul Beyin Hastanesinde Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın yanında açık ve kapalı servisteki hastaların süreçlerine, bireysel ve grup terapilerine uzmanlarla birlikte gözlemci olarak katılım göstermiştir.
Üsküdar Çocuk Eğitim Merkezinde 2015 yılında sokak çocuklarının topluma kazandırılmasına yönelik çalışmalar ve projelerin içinde bulunmuştur. Validebağ Huzurevi ve devlet liselerinde stajlarını tamamlamıştır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezleri (BSRM) ile Kanıta Dayalı Mentörlük Projesi kapsamında bakım ve koruma altında bulunan ergenlerle çalışmıştır.
“10-14 Yaş Grubu Çocuklarda Saldırganlık Düzeyi ile Bağlanma Biçiminin araştırılması” üzerine yazdığı tez ile klinik psikoloji üzerine uzmanlığını almıştır.
Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışan Gökdemir, psikoterapi alanında ona yardımcı olacak test eğitimleri almıştır. Gelişim, zeka ve dikkat alanlarında testler yapmaktadır. Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneğinden aldığı “Denver II Gelişimsel Tarama Testi” uygulamaktadır. Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite ve Dürtüselliği Ölçme ve Değerlendirmede kullanılan MOXO testi uygulayıcısıdır. Çocuklarda zekayı ölçmek için kullanılan Weschler Çocuklar için Zeka Testi (Wisc-R) testi uygulayıcısıdır.
Çalışmalarında başlıca teorik kökenli ve etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme (EMDR), Theraplay 1 ve 2. modülü, Aile Marschak Etkileşim Metodu, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Gelişimsel Temas Oyun Terapisi, Kum Tepsisi Terapisi, Kukla Terapisi, Kalp Merkezli Hipnoterapi yöntemlerini kullanmaktadır.
Geçtiğimiz yıllarda birçok farklı özel okullarda, sivil toplum kuruluşlarında ve kliniklerde psikolog olarak görev yapmıştır. İngiltere Muntada Aid, Uluslararası Doktorlar Birliği ve Yetim Vakfı ortaklığında yürütülen “Zeytindalı Projesi” kapsamında Suriye’li ve Türk çocuklara ve annelerine psikoterapi ve psiko-sosyal destek ekibi içerisinde çalışmıştır. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan 0-6 ve 10-18 yaş grubu gençlerle grup terapileri yapmıştır.
Çalıştığı alanlar; Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, davranış bozuklukları, karşıt gelme bozukluğu, dışavurum, öfke, uyum problemleri, içe kapanıklık, depresyon, zorbalık, korku, utangaçlık, özgüven eksikliği, takıntılar, travma sonrası stres bozukluğu, yas süreci, otizm, gelişimsel gecikme ve gerilikler, bağlanma ile ilgili sorunlar, sosyal fobi, alt ıslatma, kaygı bozuklukları, kaygı problemleri, sınav kaygısı, kardeş kıskançlığı, aile içi problemler, kayıp ve yas, depresyon, ebeveyn ayrılığı, boşanma süreci, ebeveyn danışmanlığı gibi çeşitli psikolojik sorunlarla çalışmaktadır.