Lisans eğitimi boyunca pek çok akademik projede çalışmış, çocuklar ve aileleri ile çalışmalar yürütmüştür. Çocuklarla dikkat, yürütücü işlevler, kendini düzenleyebilme becerisi gibi konularda çalışmalar yaparak davranışsal ve nöropsikolojik değerlendirmeler gerçekleştirmiş; yetişkinlerle ebeveyn görüşmelerinin yanı sıra bağlanma konularında çalışmalar yapmıştır.
Ayrıca yüksek lisans eğitimi boyunca çocuklar ve aileleri ile stres konusunda çalışmalar yürütmüş, Boğaziçi Üniversitesi Gelişim Psikolojisi Laboratuvarı ve PsikoEpiGenetik Laboratuvarlarının ortaklaşa yürüttüğü “Okul Öncesi Dönemde Çevre Koşulları ve Çocuk Gelişimi” projesinde çalışmıştır.
Uzm. Kl. Psk. Birgül Emiroğlu Bakay süpervizörliğinde, Covid-19 Çocuklar için Psikososyal Destek Grubu’nda gönüllü psikoeğitim ve aile destekli oyun terapisi vermektedir.
Dr. Atanur Akar'dan Çocuk ve Ergenler için Psikolojik Sağlamlık (Resilience) programına katılarak programın sertifikalı uygulayıcısı olmaya hak kazanmıştır. Uzm. Dr. Hülya Bingöl Çağlayan'dan, 15 oturumluk yapılandırılmış bir dikkat geliştirme programı olan Attentioner - DEHB uygulayıcı eğitimini tamamlamıştır.
Hem lisans hem yüksek lisans eğitimi süresinde çocuk esirgeme kurumu ve çeşitli sivil toplum kuruluşları ile gönüllü çalışmalar yapmış, çocuklarla oyun ve sanat atölyeleri yürütmüştür. Özel bir kurumda özgül öğrenme güçlüğü ve dikkat-eksikliği hiperaktivite bozukluğu yaşayan çocuklarla birebir ve grup çalışmaları yürütmüştür.
Farklı kurumlarda, çocukların dikkat, bilişsel, sosyal ve duygusal becerilerini destekleyen, oyun ve sanat temelli atölyeler planlamış ve yürütmüştür. Ayrıca aile-çocuk etkileşimini geliştirmeye yardımcı atölyeler tasarlamıştır. Farklı danışmanlık merkezlerinde çocuk ve ergenlerle bireysel ve grup olarak çalışmış; yüz yüze ve online olarak ebeveyn danışmanlığı vermiştir.
Pandemi sürecine geçişle birlikte, şu anda online olarak ebeveyn danışmanlığı, çocuk ve ergenlerle bireysel ve grup çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca Covid-19 Çocuklar için Psikososyal Destek Grubu’nda gönüllü psikoeğitim ve aile destekli oyun terapisi vermektedir.
Danışmanlık ve terapi çalışmalarının yanı sıra oyun Temelli Öğrenme alanında çalışmalar yürütmüş, 2019 güz döneminde özel bir üniversitede “Play & Art Based Learning in Early Childhood / Okul-öncesi Dönemde Oyun ve Sanat Temelli Öğrenme” dersi vermiştir. Farklı kurumlara, özellikle eğitsel oyun ve oyuncak firmalarına bilimsel temelli danışmanlık sağlamış, eğitim kurumları ve öğretmenlerine eğitimler vermiştir. Woppy Teknoloji ve İTÜ Arı Teknokent iş birliği ile geliştirilen çocuklar için bilgisayar ve kutu oyunları projelerine danışmanlık yaparak kutu oyunları geliştirmiştir. Okulyapı firmasıyla “Ailemle Oynuyorum” projesi (aile-içi iletişimi ve kaliteli zamanı güçlendirmek adına geliştirilen oyun, sanat ve aktivite temelli bir etkinlik programı) programını yazarak etkinliklerini koordine etmiştir. HABA Learning Program - Oyun-Temelli Öğrenme Programı'nı Türkçe'ye çevirerek adapte etmiştir.
Uyguladığı Testler: